Online bestellen bij CizBiz

online-web-bestellen[1]Gebruik kortingscode  BON6 en krijg 10% korting voor online bestellingen (tot 17/12/2017)

Vanaf vandaag is onze website functioneel online, online bestellen rechtstreeks bij ons.
Door te bladeren door de categorieën kom je diverse lekkere gerechten tegen, wij brengen deze graag bij U thuis, in Deurne, Schoten en Merksem.
Wij bezorgen geheel gratis in Deurne (vanaf 12 euro), Antwerpen Postcode 2060 (vanaf 15 euro), Merksem en Borgerhout (vanaf 19 euro), en andere randgemeenten vanaf 30 euro bestelling.

Niets fijner dan vanaf je “luie stoel” te bestellen en hier alleen maar voor naar de deur te lopen.
Gelieve wel rekening te houden dat de gerechten enige tijd in de oven moeten, in de grill of frituur, niet alles gaat 1 2 3, en wij leveren graag gaar en warm.
In het algemeen is het tussen 30-60 min. afhankelijk van Uw bestelling en afstand, evenals de drukte bij ons.
Voor het laatste, wij doen ons best alles zo spoedig als mogelijk klaar te hebben om te verwerken en te bereiden, de tijd van het garen en bezorging is wat variabel.

Onze website is “compleet” toch zal U ondervinden dat hier en daar een foto mist, of iets dat mogelijk niet standaard is en U altijd gerust bij de adresgegevens in het proces naar de afronding kan meegeven in een “opmerking” vakje.
Wij zullen dan Uw wensen zo goed als het kan vervullen.

Indien U contant betaald of met een van de “online” mogelijkheden en er nog EXTRA moest zijn, dient U rekening te houden dat wij mogelijk iets erbij vragen voor Uw speciale wensen.
Dit verschil kunt U verder met de bezorger regelen.

De bezorger heeft altijd een minimum aan contanten bij.
Indien U “groter” betaald gelieve dit dan ook in de opmerking erbij te zetten.

Viola, dit was het dan zover even, veel “shoping” plezier en wij hopen spoedig aan Uw deur te staan met een of meerdere van onze gerechten.

Vergeet zeker onze AANBIEDING pagina niet te bezoeken, mogelijk dat U nog een korting kunt verkrijgen op een bepaalde dag of voor bepaalde gerechten !

bestellen